@(")@ .......heheheh

MALam dah mkin membuta.... aku xleh jgk tido.... geram nyer...... mata nie xnk tido lgi aku nk wat cmna kan........ huhuhu so drpada aku xder wt paper bek aku COnteng2 kAt cni..... huhuhu...

pejam celik.........pejam celik....
dah nk habis pon HoLidaY sem aku..... hai dah nk msuk blik plak dah..... holiday pon xpuas lg..... so lepas ni kena la menagdap buku lgi.... adush bosan pon ada.... tp nk wat cmner kan.....
huhuhu mntak2 la sem depan xder presentation...coz aku mmg pling bnci wat presentaion.... Tambah2 kalau assmgt 2 bkn group.... mati la aku kt depan 2..... aku sebnrnya time presentation mmg tajut sngt2...tp aku wt relax jer.... wat muka dono......hahahahah wat mcm aku nie nie xtakut...padahal tkut aku nie lebih dr mcm owng tngk han2 pon ada.... tp wat selamber sudah....hehehheh..,watpe nk takut.... kihikih berlagak la aku nie... wakakaka
xder la mn da aku berlagak pon...hhehehe kerek jer lebih....
kuang3.....

Gmbar Kat aTs nie time aku kt luar umaH.... mmg boring giler...ha tngk kt rmbut aku 2....
aku bru lepas curl kan rmbut aku 2..... hahahah cantik X? .... boleh la kan.... heheheh..... (boleh blah la....perasan........)

hahaha sama ngn profile pict aku kt fb kt sebelah 2....huhuhuh



You may also like

No comments:

Powered by Blogger.