Minggu depan aku dah nk blik.... yeh yeh yeh yeh!!!!....tp seblum 2 aku ada 1 test lagi yg terpaksa aku harungi seblum blik beraya nie... mood aku mmg dah xder dah nk stdy2 nie... stdy pon dah xmsuk otak dah... bak kata badan aku jer kat cnie... fikiran aku ,otak aku...sumer dah smpai kmpung dah.... huhuhu

Aku blik hari jumaat nie... 3hb, kol 11 mlm , xsabr rasa nyer nk tnggu hari jummaat nie... aku blik ngn sepupu aku.AmmarHAnis. okie la kan kalau x aku sengsorg jer blik... dah la zul dah xder lgi kat cnie... so kena berdikari kan... pandai2 la nk hidup... tp seppupu aku 2 blik smpi butterworth jer... so smpai butterworth aku sengsorng la... 2 pon kami x kompom lgi sm da 1 bus ker x.... kalau 1 bus okie gak... xder la aku dok sebelah orng yg aku xknal lm bus 2 nnti... huhuh mntak2 la pompaun... kalau x, ish nyampah aku.... kn plak mat terap... lgi xsuker....xsuker..xsuker..xsuker... hehehe.

BAju raya pon aku xbeli lg nie,,,, tema family aku tahun nie kaler hitam...xtaw la nk beli ker x... duit dh xder... income jual bju pon xberapa okie bulan ramadhan nie... maybe orng sibuk beli bju raya... mn da masa nk beli bju2 aku 2 kan... bek g beli bju raya jer kan... tp okie... la ada jgk drp xder langsung.....xper la papehal ada gak duit wt aku joli kan... hehehe.

K lah aku nk smbung stdy blik nie,,,, bnyk lagi yg aku xpahm... tah ada harapan DL ker x sem nie pon xtaw la.... mmg sumpah aku ckp, sem nie mmg ssh giler... kengkadang mmg mcm nyesal sngt masuk actuary nie... kalau aku taw aku amik kos yg snng2 skit... nie wat skit pale jer... keja pon lum tentu lagi bgus... huh....nk kaya konon.... pirahhhh!!!!! (kondem dri sendiri) :(







You may also like

No comments:

Powered by Blogger.