MINGGU SENGSARA

Yes baca tjuk entry kat atas nie pon dah taw mmg aku tngh sengsara skng nie... aku tngh stdy nie... boring sngt so sje nk rehat2 tulis bnda yg bukan2 kt cnie.

So tok mengembalikan mood aku tok stdy aku nk cerita 1 bnda yg mmg aku xleh lupa smpai skng... hahah mmg sngt2, extremely aku xleh lupa. kenapa mesti aku??? knp??? kenapa!!!!! y!!!!!

Pada suati hari aku telah pergi ke 1 klinik gigi tok cek aku pnya gg la... koz aku nyer gg nie buruk okie...so harus di cabut...n then dah lepas cbut gg 2 aku pon kuar drp klinik gg 2... aku berjalan dngn gaya nyer,, dng berlagak nyer,,, hehehe dngn mocho nyer konon2 aku la yg pling cntik time 2... haha... mmg xguna btoi da perangai cm2...cis.... hello to myself... tolong ubah perngi 2 yer... xsesuai ngn u... huhuhu. N FYI kt c2 mmg sngt bnyk burung okie... yg berterbangan mencari pasangan masing2... mmg2 bnyk la wei... seyes x tipu nie... n sedang aku berjalan tetiba kelepuk!!!! atas kepala ku.... argggg!!!!!!! tidak!!!! ada kah ini hanya sekadar mmpi atau pon reality, kalau mimpi tolong la bngun kan aku drp tidurrrrr yg ngeri ini... plizzz!!!!
mmg aku berharap sngt ini hnayalah skadar mimpi.... TP ini bkn mmpi doh!!! tp reality yg aku harus terima dngan hati redo walau pon x iklas.

HA nk taw per.. ssalh seekor burung telah melabur di atas kepala ku... ingt kepala aku jmban ker wei...xguna betul. xtaw adap nyer burung .. g la masuk tandas awam 2...20sen jer kot... asal kepala aku gak ko jd kan jmban.... ish3.dah la bnyk giler ko invest atas kepala aku... cis. mmg xguna tol... banyk giler wei burung 2 invest atas kepala aku... berlambak wei... habis rmbut aku yg cntik nie....mmg xleh blah tol.

Smpai skng aku ingt lagi... n mmg aku pling takut kalau aku berjalan kt bwah poko2 yg bnyk ker. kt warung2 yg kt bawah pokok ker...atas pokok ker... eee... xsngup wei.... n nie adalah kali ke-2 wei berlaku... yg 1st masa aku kecik2 tp xder la kelepuk atas kepala.. time 2 tadika just kena bau aku jer... nie btul2 atas kepala wei.... n aku xnk la besar 2 kena sekali lagi... i xnk la u banana fruits 2 time... xnk!!!!!!


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.