AKU NAK MASUK CONTEST LAGI!!!! YEHHHH!!!!


AKU NAK MASUK CONTEST LAGI!!!! 
YEHHHH!!!!


Senang jer contest nie

1.
 Sila follow blog ini.. bukan blog aku , tp blog dak nie---> 
huhu kalau nk follow blog aku pon boleh jugak... d alu-alu kan


2.
G amik spek nenk ko ker atok ko ker...kalau xder g la pinjam saper2 nyer spek hitam....pkai n Snap la gmbr ko 2 ... hhuhu


3. 
Buat la entry blog cm aku nie... n letak gmbr ko yg dah ko Snap td


4.
 Ko tagged la saper2 jer... 2 orng jer tok join contest nie kasik ramai skit...
n tok itu aku nk tagged 2 orng mmber aku nie...


&


5.
DAh 2 letakkan gambar banner di sidebar
macam sebelah kanan 2... nmpak x??? gmbar dak laki pakai spek 2... ha letak banner 2 la...

6.
Last sekali tingal la link korng kat blog dak yg aku suruh follow td... dah selesai



Okie sumer aku dah wat so skng dah leh join n kalau xpaham per yg aku terang kan boleh pegi ker link dak td

hehehe

Ops lupa plak... thank to---> SoffieSoffea's   sbb dah ajak aku join... weheeee.....




wahaha tamak aku siap letak 2 gmbr....

K lah selamat join yer sumer... 


You may also like

Powered by Blogger.