KhaS unTuK YAya


KhaS unTuK YAya

Assalamualaikum

Aku bru blik nie.. penat la jgak tapi happy sebb aku dah dh bawak yaya n the geng jalan2 pekan aloq staq... n nk tekan kan kt sinie aku hnya mmpu bwak jalan2 g city plaza jer... sorry yer yaya akak xder kete kalau ada boleh la bwak yaya pusing 1 kedah... len kali bawak yaya jaln2 n dtng umah akak k..tp kna la tnggu akak keja dulu n dah da keta nnti kita pusing 1 kedah k.... hehehe.


First sekali dtng jer trus g mkn... terima kasih yaya sebb belanja akak McD... huhu kenyang dngan properity burger dlm prut trus g karaoke...gila r korng suma nyanyi akak pon xtaw baper lagu korng hentam... (macam la aku xpenah nyanyi 10 lagu sorng plak kan... wahaha buat2  malu2 plak xnk nyanyi td wahahah sengal)


Akak dah lama nk beli something kat yaya akhir nyer beli jgk td...aper hadiah nyer rahsia k... klau nk taw tnyer tuan bdan sndri..huhuhu. n yaya macih gak sbb dah beli kan akak bntal strwbery... suka sngt... len kali x payh beli paper taw...cian yaya xder duit nnti... paper pon macih sngt2 boleh akak wat bntl tido dlm bus nnti... n boleh la berkawan ngn BINCIT.. :)


   Ni la bntal strawberry 2.. hahaha tngk smenagt tak aku... baju pon xtukar lagi... gila semnagt nk bebelog



okie ape kah perbezaan gmbar di atas nie??? ha aper??? bukan la... bukan sbb ada aku n tetiba aku xder la... cuba tngk kat kepala yaya... comel x reben 2 comel kan..kan..kan???.. aku jumpa jer bnda nie trus letak kat kepala dy... heheh sory eh.. akak suka sngt...comel giler.... n aku pon grab tok aku jgk...aku siap beli 2 tok aku...heheh boleh la pakai ngn tudung nnti... shumel!!!!




    amacam comel x reben aku nie.. aku amek kaler grey n red... huhu xsabar nk rasmi nnti... suke suke.... :)          
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


yaya n bella ker??? alamak xsmepat nk tnyer nama la... sorry tp dngr nyer cm bella or nabilla kot..heheh sorry kalau silap... ngee~~ (truk nyer aku)


korang sumer nnt dtng lagi eh... 
boleh jalan2 lagi...
kwan baik2 yer... 
jagan gaduh2...
 weeee......


:)


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.