HAI SaLAM PERKENALAN SUMER... WAKA WAKA LA....





HAI SaLAM PERKENALAN SUMER... 
WAKA WAKA LA....




Hai saja nk memperkanal diri aku..n my Blog. aku wat entry ni khas untuk BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010.. x-celi blog aku nie wujud thun 2009 tp aku consider 2010 sbb nyer aku bru active tulis blog pda 2010...  kira thun 2010 la bru aku dah taw selok belok nk berblogging nie... kalau x harem la ... hahah nk wt per pon xtaw... skodeng sana skodeng sini, korek sana korek sini... last nyer  terlahir la blog yg mcm skng nie...

So terima la aku yer sebagai peserta okie??? hahah degil btul orng ckp yg bru wat 2010 , 2010 la... nk msuk jgak...mmg xpham bahasa btul la....ala saja suka2 jer kan... xper kan??? xper kan???... hehehe

okie la... saper yg dtng blog aku sila dengan snng hati komen okie...... aku xmarah...  

n last sekali

HIDUP BLOGGER MALAYSIA!!!!!!!!!!!


semangt x??? heheheh





You may also like

5 comments:

hamzah ian said...

gud luck k.. hehe

Amy Syaquena said...

As'salam..

Amy singgah melawat blogger2 yang amy belum kenal, salam kenal dan amy follow blog nie ye...

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

♫ AMALINA ♫ said...

Follow sys .
Good luck eh .
Jom undi no sy 74 grup 2 ehh .

http://budakmulutbesheng.blogspot.com

Nismo BluebirD said...

Salam kenal...^^
sy dari group 10...
361...mmuahhhh!!!kikikiki^^

akhir kata,gud Luck bebehhh..^^

Powered by Blogger.