exTravaganZA

exTravaganZA

Assalamualaikum


OKe d sbb kan aku merajuk kt umah...so aku amik kerptusan xnk blik rumah CNY nie... huhuhu ala... lagi pon duit kan bru dpt... per lagi bek aku merendek jer kan..... k bg saper yg xtaw pwer tu merendek... merendek 2 sama la jgk cm enjoy... huhu ada jgk member2 aku yg xtaw wei merendek 2 aper.... ish3... ckp 1 malaysia kan.... huhuhu.

K la bermula epidosd aku merendek.. habis jer kelas aku ptng 2 aku g men bowling ngn Nel... sumer xnk ikut mmg xguna tol kawan2... hehehehe. Nel aku hutng ko lagi rm2... halal jer la beb... huhuhu

Then sok nyer aku ngn ADik CHub n dak2 rumah dy meronggeng ke Sunway piramid... ala dak2 rumah dy nk sngt men ice skating... aku pon per la join lagi.... smbil2 2 boleh la tmbah kenalan aku kan... kan aku nie suka berkkwaan....


Sesampai jer sunway.p kami2 sumer nie trus g mkn...kat ayam penyek.... lapar kot.... tp aku mkn per jer.... hmmmm

tadaaaa.......


gado-gado.... eee syuke syuke....
RM 5.90 kot


Dah kenyang trus bawak perut msing2 pegi men ice skating... huhu ni la masa menunjukan bakt yg terpendam... wakakaka mmg terer la aku ari 2.... langsung x jtuh .... imagine jer ko men 2 macam men roller blade kan...per ssh... aku nie dulu ada la jgk kepakaran men roller blade 2.... huhuhu... sma jer konsep nyer... beza nyer natang nie men atas ice.... n licin skit la.... snng nk jtuh....


nie la housmate chub... amacam mcm kenal 2 tahun x???? padahal bru kenal 2jam. huhuhuhuh


tengah kompius nk pegi mn lagi... hehehehe

Sbenar nyer lepas nie g celebrate befday dak umah chubby kt putrajaya.... huhuh gila la aku mkn hari... kek nyer lagi.... aduh boleh bertmbha 10 kg aku tok hari nie jer....

 
kt putrajaya la nie.... alamak x nmpak la masjid yg cntik2 kat belakang 2... almaklum la camera murah jer kan.... xper lepas nie nk beli camera mahal skit.... bru best tangkap gmbr.


bkn berakhir kat cnie jer taw... lepas  mkn2 nie kitaorng sumer g karok plak...penat giler r xtaw nk ckp ler ..... then dah karok menjerit sepuas hati... balik la rumah per lagi... dah pukul 2 kot time 2....
heeee~~~~


ke.....esokkan hari nyer.........

malam....Si huda plak dtng amik aku  nk g kepong sbb hari ahad abag dy tunnang... tp mlm 2 kitorng g men bowling dulu.... n aku pon jmpa la mak dy yg dah sekian lama aku xjmpa... rindu nyer mak dy.... wahhhh wahhhh dah mkin cun dah aku tngk...kalah anak nyer.... hehehehe


makcik meesah... heheheh ni la mak nyer... amacam btul x aku ckp cun.....






then dah men bowling2 minum2 jap pas2 blik la.... nk wtper lgi...sok nk bngn awal nk g tunng abg dy lak....
.
.
.
.
.
.

baju per eh nk paki g tunng abg dy 2... heheheh so aku dah decide akuhir nyer aku pkai her jubah yg aku beli yg warna merah 2... bila lagi nk pkai kan.... nie la masa nyer nk melaram....


ha cepat teka mana 1 tunng nyer.... wakakak dah sama merah nie.... wehoooo....

1st time tngk orng tunnag.... mcm 2 rupa nyer tunnag yer.... 2 je la dlm pikiran aku hari 2.... so pihak penagantin ponpuan mintak hantaran 8ribu seba 1... tah per 8 ribu serba 1 pon xtaw... tp rasa nyer dorng ckp kena beli handbag segala 2 la... dr hujung rmbut smpai hujung kaki la ko... huhuh xpaham aku.... abai kan jer la... bkn aku nk kawen pon... huhuhu saper la suka aku nie.... sedih....


bergmbar bersama pengantin.... :)


nie sirih junjung yg aku pegang nie dr sebelah pihak pompuan... ko nmpak x puteh kt bunga 2???? nmpak x ???? cuba teka la natang per..... kalau pndai sngt.... kalau ko jawab SANTAN kompom la kena bahan... hahahah bodoh kan aku.... wkaakaka boleh aku ckp ntng puteh2 sntan... tolol seh.... abis kena bahan aku seharian.... 2 bkn santan la beb... tu kapur..... kapur la nk mkn ngn dauh sireh 2..... mengong .... 


pompuan gedik... :p



then hari last seblum aku blik shah alam aku ajak dorng g times square dulu... yela nk wtper lagi... shopping la... murah2 jer kot bju dy,,,, RM25.... hehehehe ala 2 jer yg aku mmpu... nk beli mahal2 mmg x la kan..... kedek n jimat....




aksi dalam kereta ker times square....

xbyk pon aku shoppign hari 2.... skit jer. sbb dorgn sumer x shopping pon... so mlas nk shopping bebnayk.


berkahir la sudah kemernedek cuti mid sem nie....

 :)


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.