menjadi lebih bersmangt x????


Menjadi LeBih Bersemangat x????



ASSALAMUALAIKUM

Baru-baru nie... baru aku sedar yg final aku sbnrnyer dah nk dekat dah.... kemalasan makin menjadi2... skandalisme juga berleluasa hmmm yeker....... so aku tlah mengmbil keptusan tok memikir kan pe kah langkah yg spttnya aku ambil untk aku menjadi lebih rajin,lebih rjin...lebih rajin dan lebih rajin dsmping tekun tok belajar...so pikir punya pikir punya pikir...last2 aku temui 1 jawapan.... hmmmm agak nyer per yer....


Ha......... dah dapt dah...aku rasa mugkin sbb bilik aku yg semak cm tongkang pecah ataw pon smmg nya aku malas...bgn jer pagi hari ini....kompom stdy FB dulu...dah puas menelaah FB aku dng tekun nya mmbanting tulang mngemas bilik d kala roomate2 aku entah ke mana..... hahahah sajer jer nk ckp korng malas...wakakaka.... hahaha xder malas pon saja nk sabotaj jer...jagan marah eh to my roomate nadia n rina... gurau jer...keh3


Bermandi peluh aku berkemas hari ni... good for me la.... coz at the same time aku boleh myihatkan badan right... btul3... mmg aku sngt berpuas hati dgn tempat stdy aku...i mean meja styd aku la..bersih, kemas dan tersusun (tersusun ker....???? ) at least okie la dri seblum nyer kan....


Aku rasa mmg btul la sbb keadaan bilik aku yg mmbuat kan aku mlas nk stdy....terbukti kot hari ni sehari suntuk aku telah mmbuat esiment  dngn tekun nya... tp x jugak siap2... sbb tenet lembab nk downlaod lagu nk letak dlm video frech... ha nnti aku share video lakonan aku n the geng next entry k....huhuh  k la... wa cau dulu...adios....berambus.... !!!!




kemas la jugak dri sebelum nie....




You may also like

No comments:

Powered by Blogger.