1st Day......


1st Day......



ASSALAMUALAIKUM



Hari nie cuti..n aku xder wt paper..aper??? internship aku cmner????  adoi a little bit disaster la hari 1st... actually xder wt paper pon..  coz hari 1st aku just baca2 input2  yg d beri  coz aku d letak kan d bawah department finance. Finance??? ayo... langusng x mnarik minat aku... terng2 dah aku bg taw yg finance aku time part2 degree aku dpt cukup2 mkn jer... btul2 lulus.. bukn A+ ok... bukan.!!! so cmner nie... xminat langsung aku... so 1st day aku just baca2 bnda2 yg aku lngsung xpaham... tp aku trus kan berlakon konon2 aku nie paham sngt la... hahaha dah tu nk wat per lagi...orgn lain sumer buzy wat kejer...xkan aku nk termenung jer... so cr yg pling baik adalah dng aku buat2 konon2 tekun mmbaca... so nmpak la cm bz skikit kan... btul x??? hahahaha padahal 1 haram per pon aku xtaw... adoi..mngkin sbb english aku yg xverapa nk  okie ataupon term2 nyer yg wat aku pening... so sad... hmm



Hari kedua plak aku just wat filing n filing jer... pastu susun invoice hahaha dah mcm secretary x aku???? huhuhu mmg bosan..tp dak2 keja sumer baik2... nseb bek xder yg sombong2... okie la 2 kan.

Tp aku rsa cm xbest la...maybe awal2 lagi kot...sbb stipa hari bila dtng jer au lngusng xder minat nk wat paper...coz aku rs aku ni lebih suka wt bizenes la.. aku xmnt nk keja2 cmnie...  serius la.. aku xminat .. kalau la bleh wt bisnez sendiri nnti mesti best...

xper paper pon au harap 4 bulan nie akan cpt2 berlalu... amin...






You may also like

No comments:

Powered by Blogger.