PenGalmAn Yg MematangKan

PenGalmAn Yg MematangKan 


ASSALAMUALAIKUM





Mkin hari mkin bnyk keja plak skng nie... so skng nie aku dah di ajar cmner nk buat acc... alhamdulliah dah balance... heheheh so proud of myself hehehe. walau pon aku terpaksa belanja sbnyk rm7 sehari tok monorail n Ktm ... mungkin ini berbaloi untuk knowlegde yg aku dpt... at least aku dah dpt tngk per sbnrnyer yg compny2 nie buat... wlau pon kerja aku nie xder la sesusah mn tp at least aku dah ada pngalaman sikit2 :)

Hari ni somethin berlaku kat office aku tu... sumer PC dkt office meletup... adoi..ngn lap top2 aku pon terbabit... cmner nie..melayang RM180 lap top aku hari nie.. adoi fening la ngn duit nie... bisa gila aku kalau cmnie tiap2 bulan... cuba bayng kan bulan nie jer aku dah abis kan RM200 tok braodband aku yg ptah... then hp aku yg rosak RM100 n sewa rumah aku bulan nie dah jd RM 202.50 ... adoi entah lah.. FB plak tngh bengong plak skng nie... nk biznes pon ssh.... xper ni sumer dugaan tok aku mengharungi... nie bru skit kan... jgn ngs n sedih2 k... coz sumer bnda ni akan mematang kan pikiran

Huhuhu tp yg malu nyer coz aku dah nk ngis dah td coz lap top aku yg xbleh nk on ngn duit plak tngh xder mmg pokai lngsung la... seyes x tipu... mn aku xsedih giler pastu akak nuril plak tnyer...heheheh mmg mata aku trus berair nk ngis... adoi xtahn btul bila orng kesian kan kiter...mula la aku nk mgada2 nk ngis... actually aku xbleh kalau orng tgur aku... bila aku sedih...kompom aku akan ngis xpon mata aku akan berair coz tngh menahan kesedihan yg mmbuak2 di dlm hati nie... kalau ikut kan hati mmg aku nk meraung jer... yelah aku nk mntak duit dng saper...xnk la ssh kan abah aku..kesian abah aku... sorry abah.. 5ruz janji 5ruz akan belajar btul2 kerja btul2 lepas 5ruz dah keja nnti...abah rehat jer kt rumah k...jgn keja lagi... JANJI!!! :)

P/s: love my family so much... n thanks to kak nuril sbb dah bg 5ruz pinjam duit akak.. jasa akak xkan d lupa...  





You may also like

No comments:

Powered by Blogger.