suka suki

SUKA SUKI

ASSALAMUALAIKUM

Wehooo....yoyoyoyo... wah dah lama rasanyer aku update blog... dah bersarang blog aku nih... kerja pembersihan tngh d jalan kan.... adoi.. aku bukan aper...aku mls giler skng nie nk berkarnagn ..hehehe rs cm x cayer plak aku lama xupdate blog... nie mesti sbb kebzian aku berinternship hari tu...sehiingga kan aku mls untuk berkrya... tok mencoret kisah hidup aku kt cnie... mungkin sbb aku terlalu malang shingga aku menjadi mls dan fedup ngn dri sendiri.... huhuhu.(emo semcma jer minah nie... jgn layan)



Pasal result aku????? adoi x payh tnyer bleh... hahahaha mesti kengkwan aku sibuk dok klik2 blog aku sbb smta2 nk tngk result aku tok sem nie... terutamanya... TUTTTTTTT!!!!!! hahaha rahsia....mn leh gtaw... hhaha kang tersa plak si kepoh tu...kih3...kalau terasa sorry la yer... heheh sem nie aku mmg x letak result aku kt blog yer... so xpayh nk perli2 aku k... n xpayah cri result aku tok sem nie...mmg xkn jmpa...kalau korng nk cri jgk cri la... kot2 jmpa ker bertuah la tu.. bleh lA stalker aku..kah3....

Dah la xder bnda pon aku nk crita... tp kalau nk taw jgk... hari aku interview dkt tempat kawan aku dkt SRG Asia PAcific as a custmer service... ala per jer customer service wat...just jawab kol tu jer... tp aku ada training 1 bulan... huhuh adoi mls pon ada.Tp xper la d sbb kan kawan rekemen aku g je la...gaji pon boleh tahan  rm 1300++ okie la tu kan...  ha tu jer la crita tebaru aku tok setakt nie... dah xder bnda nk story...  hehehe... k la wa chow dulu...len kali kita story2 lagi... :)






You may also like

No comments:

Powered by Blogger.