My BFF

My BFF

Assalamualaikum


YUSliza Yusuf... orng nyer dah kawen... bru kawen ,baper hari bulan aku x ingt... coz aku xpegi pon dia nyer wedding... so sorry yus.. nk wat cmna... aku buzy dgn kelas n test time tu...so xdpt nk p hang nya wedding.. im so sorry my frens.. hope nnti aku kawen ang mai la... eh... jgn nk bals dendam plak.. huhuhu.

okie... kawan baik aku nie.. aku kenal masa... aku keja dkt pacific... kalau x silap aku time tu.. tahun 2005. hmm mcm aku bleh rapt ngn dia ha... mungkin sbb time tu aku berkongsi loker ngn dia time keja kt pacific... kami sama jd cashier pacific time tu... kt kedah la... aloq staq... Mula2 mmg la aku x suka... dah laa... aku masuk dulu... tah saper2 la kongsi loker ngn aku..pnyamun ker pnyangak ker... kang dia kebas duit aku cmner... tu la dlam pikiran aku time tu... sbb aku langung x kenal dia... last tetba jer kena kongsi loker... apa kejadahnya kan.... mmg la aku hangin... tp aku biar jer... tup2 aku baik giler ngn dia... mungkin drp ctu la kot... 

Dah kepas kami nie mmg dah baik giler...smpi pagi2 nk msuk keja pon aku tunggu dia kat loker , kalau aku xtunggu di tnggu aku...konon nk masuk sekali...pastu  makan kuih kat loker..smpai supervisor cina tu marah ... alah...ada aku kesah... aku nk kejer pon kejap jer.. coz leaps tu aku dpt tawaran diploma dkt melaka...

macam2 kenagn masa kejer dkt pacific... adoi ingt2 blik mmg lawak la... aper x nyer... gaduh dgn customer la... mengulat la... gaduh ngn supervisor la... customer baling duit la.... hahah ada aku kesah ko nk blik duit bukan duit aku lagi pon...duit ko..lntak ko la... pasal 5 sen pon kecoh... pening... manusia nie mmg macam2 kan....

Tapi tu la... aku rasa bertuah sangt kenal yus... sbb dia paham aku.. snggup dgnr sumer luahan perasaan aku...... sbb dia lah satu2 nyer kawan yg pling memahami... n aku harap persahabatan aku ngn dia berkekalan.....dunia akhirat...cuma skng nie... mgkin dah xdpt nk luang masa cm dulu sbb dia pon dah kawen kan... tp paper pon ....
i  love u MY frens..


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.