Langkah Bendul

ASSALAMUALAIKUM

Salam sumer. lama x berblogging, mugkin sbb mls dah nk tulis paper kt cnie sbb terlalu bnyk yg jdi dlm hidup aku skng nie, ssh nk jngka kan hidup kita nie. kekdang kita bahagia, kekadang kita sengsara, kekadang rs fedup, tp tu lah hidup dunia reality yg perlu kita hadapi sbb hidup nie x pnah lari dr sumer masalah.benda2 cmnie la yg buat kita matang kan???? x gitu??? :)

okie lah, cerita nyer xder per la sngt cuma bulan depan adik aku akan bertunang. aku dpt rasa kan macam mn xcited nya mak aku. mgkin dia rasa bahagia & happy sesangt sbb salah seorng dari anak dia akn bertunang. sibuk dah mngemas rumah bagai. Xsangka adik aku akan kawen dulu dari aku. boleh la aku mintak cincin ker.... rantai ker... banglo ker.... ha x gitu??? over sngt taw, xper yg pnting aku akan dpt gnajaran sbb aku x kawen lagi so kena la bg gnjaran kt aku kan sbb aku dah benar kan adik aku kawen dulu. Alah bukan aper sngt pon sbagai tanda hormat jer kot aku rasa. Lagi pon aku xkesah pon dorng nk bg ke tidak., yg pnting adik aku happy n sumer orng pon happy.


Bila plak aku nk kawen????? tah kita tunggu jer la si pemilik tulang rusuk mncari tulang rusuk nyer k...  :)




You may also like

No comments:

Powered by Blogger.